Veelgestelde vragen

Inhoud

 • Waar en vanaf hoe laat kan ik mijn gehuurde opblaaspop ophalen?
 • Wat moet ik doen bij het afhalen van mijn gehuurde opblaaspop?
 • Past de gehuurde opblaaspop in mijn auto?
 • Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?
 • Moet ik ook borg betalen bij het huren van een opblaaspop?
 • Hoe moet ik reserveren?
 • Hoeveel dagen mag ik een opblaaspop huren?
 • Hoe werkt het opzetten van een opblaaspop?
 • Welke leeftijden kan ik aangeven op de opblaaspop?
 • Zijn de prijzen op jullie website inclusief BTW?
 • Kan Abrahamtehuur.nl voor mij de opblaaspop opzetten?
 • Waar moet ik de opblaaspop op aan sluiten?
 • Wat moet ik doen als de gehuurde opblaaspop defect/gescheurd is?
 • Wat moet ik doen bij extreme weersomstandigheden?
 • Wanneer en hoe breng ik de pop weer terug?
 • Waar en vanaf hoe laat kan ik mijn gehuurde opblaaspop ophalen?

Waar en vanaf hoe laat kan ik mijn gehuurde opblaaspop ophalen?

U kunt uw gehuurde opblaaspop ophalen bij een afhaal locatie na keuze in Veenendaal of Barneveld. U maakt van tevoren zelf de keuze in welke plaats u de opblaaspop wilt ophalen. Dit kan te maken hebben met het minst aantal km’s die u hiervoor moet rijden of met de beschikbaarheid van de opblaaspop. Soms kan het zijn dat een opblaaspop in Barneveld niet meer te huur is op een bepaalde datum, maar in Veenendaal nog wel en vice versa. De adressen van beide locaties worden duidelijk aangegeven op ons website en in uw bevestigingsmail. 

De opblaaspoppen zijn de gehele door u geselecteerde ophaaldag (let op: verhuur dag 1) vanaf 08:00 uur in de ochtend op te halen. Mocht u eerder dan 08:00 uur de pop op willen halen, laat dit dan even weten door dit toe te voegen als notitie tijdens het reserveren s.v.p.

Wat moet ik doen bij het afhalen van mijn gehuurde opblaaspop?

Locatie Barneveld:
U komt aan op het adres in Barneveld. Hier staan “afhaalbakken 1 en 2” en een “retourbakken 3 en 4”. Uw gehuurde opblaaspop incl. bijbehorende artikelen ligt klaar in een transportzak in “afhaalbak 1 of 2”. U opent de bak en kijkt goed of het de juiste zak is die u meeneemt. Op de buitenkant van de zak, zit een opzet instructie met daarop de naam en een foto van de betreffende opblaaspop. Ter verduidelijking zullen wij een label met uw naam aan de zak doen. Als dit klopt dan haalt u de zak uit de bak. De opblaaspoppen die retour gebracht worden komen in de “retourbakken 3 en 4”. Easy!

Locatie Veenendaal:
U komt aan op het adres in Veenendaal. Aan de rechterzijde van dit woonhuis staat een grijze container. Op de container zit een reclamebord met het logo van Abrahamtehuur.nl, hier moet u zijn! In de container ligt uw bestelling klaar met de naam van de persoon die de reservering heeft gedaan. In de container ligt een zak met de opblaaspop incl. bijbehorende artikelen die u nodig heeft. Op de buitenkant van de zak, zit een opzet instructie met daarop de naam en een foto van de betreffende opblaaspop. Als dit klopt dan pakt u de inhoud uit de container. De opblaaspoppen die retour gebracht worden mogen in dezelfde container teruggelegd worden. Easy!

Past de gehuurde opblaaspop in mijn auto?

Ja dat past zeker, zelfs in de kleinste auto! De opblaaspop incl. blower weegt ongeveer 15 kg. De zak heeft een formaat van een familie weekendtas. 

Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

U kunt een opblaaspop huren door te betalen via IDEAL. Het is ook mogelijk om contant te betalen bij ophalen. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om te betalen middels een factuur.

Moet ik ook borg betalen bij het huren van een opblaaspop?

Nee, er hoeft geen borg betaald te worden, maar wij gaan er wel vanuit dat we de opblaaspop compleet en in goede staat terugkrijgen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben we graag dat u dit bij ons meldt, een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Onze algemene voorwaarden zijn hierbij van toepassing.

Hoe moet ik reserveren?

U gaat naar abrahamtehuur.nl en zoekt daar de opblaaspop die u wilt huren. Vervolgens geeft u aan in welke plaats u de opblaaspop wilt ophalen, de periode dat u de opblaaspop wilt huren en vult u uw NAW gegevens in. Vervolgens gaat u door naar de betaalpagina en bij bevestiging hiervan ontvangt u een mailtje van ons met alle benodigde informatie en gegevens. In een paar simpele stappen heeft u een opblaaspop gereserveerd!

Hoeveel dagen mag ik een opblaaspop huren?

Over het algemeen wordt een opblaaspop 3 dagen gehuurd. 1 ophaaldag, 1 dag dat de opblaaspop staat bij uw locatie en 1 terugbrengdag. Langer huren kan ook, dit geeft u aan bij de reservering van de opblaaspop, u kiest dan een langere periode. Het langer huren van een pop is tegen een vergoeding van €10,- extra per dag. 

Hoe werkt het opzetten van een opblaaspop?

Bij elke opblaaspop zit een opzetinstructie bevestigd aan de buitenkant van de transportzak. Binnen 5 minuten staat de opblaaspop te shinen als u de instructies volgt. Ook kunt u het opzet instructiefilmpje bekijken op onze website en sociale media waarin we laten zien hoe dit snel en gemakkelijk kan. Het is altijd makkelijk om een vriend, vriendin, familielid of iemand anders erbij te hebben, met z’n 2e staat hij in een zucht!

Welke leeftijden kan ik aangeven op de opblaaspop?

Wij hebben banners voor alle leeftijden! U geeft bij het reserveren aan voor welke leeftijd u de opblaaspop wilt huren en wij zorgen voor de juiste banner in de zak!

Zijn de prijzen op jullie website inclusief BTW?

De prijzen die worden vermeld op de website zijn allemaal inclusief BTW. 

Kan Abrahamtehuur.nl voor mij de opblaaspop opzetten?

Nee, wij zetten de opblaaspop niet voor u op. Met de opzetinstructie en eventueel het bekijken van het opzet instructiefilmpje staat de opblaaspop eenvoudig binnen 5 minuten. Zorg wel voor het gemak dat u een extra handje hebt, vele handen maken tenslotte licht werk!

Waar moet ik de opblaaspop op aan sluiten?

U sluit de opblaaspop aan op een normaal (230V) stopcontact. 

Wat moet ik doen als de gehuurde opblaaspop defect/gescheurd is?

Kijk eerst of alle stappen volgens de opzetinstructie goed zijn doorlopen. Zit de rits dicht waarmee de lucht bij het afbreken eruit kan? Zit de slurf vanaf de blower niet gedraaid waardoor er lucht geblokkeerd word en is deze goed strak aangetrokken? Zit de stekker goed in het stopcontact? Staat er ook stroom op? 

Wanneer deze stappen gecheckt zijn en de opblaaspop blijft niet mooi rechtop staan of er blijft zichtbaar geen lucht zitten in de opblaaspop, dan gaan we dit samen oplossen. U belt het informatienummer op onze website, samen komen we tot een oplossing en het feest kan gewoon doorgaan.

Wat moet ik doen bij extreme weersomstandigheden?

Regen of wind is geen probleem tot windkracht 4. Van tevoren kunnen wij reserveringen blokkeren wanneer er extreme weersomstandigheden worden opgegeven waarbij wij de veiligheid van de opblaaspop en de situatie bij de locatie niet kunnen waarborgen. Wanneer de pop al is afgehaald en u twijfelt of het mogelijk is om de pop op te zetten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zorg er altijd voor dat de blower en de aansluiting hiervan afgedekt zijn. Anders kan er natuurlijk kortsluiting ontstaan.

Wanneer en hoe breng ik de pop weer terug?

Op de 3e dag of de laatste dag van de verhuur zorgt u dat de opblaaspop weer bij de afgehaalde locatie terugkomt. In Barneveld kan de opblaaspop teruggelegd worden in de “retourbakken 3 en 4” en in Veenendaal gaat de pop terug in dezelfde container waar u uw bestelling opgehaald heeft. Zorg dat alle gehuurde materialen (verankeringsmateriaal, leeftijd banner, opzet instructie, blower en grondzeil) ook mee terug geleverd worden. Wij controleren in de avond de opblaaspoppen die teruggekomen zijn uit de verhuur. Mocht het nodig zijn, wijzen wij u op onze algemene voorwaarden.

Mocht er toch iets niet op de juiste manier retour gekomen zijn of ontbreken, nemen wij contact met u op.

Graag verzoeken wij u om het grondzeiltje, haringen en leeftijdsbanner inclusief de getallen die erbij zijn geleverd weer bovenop het pakket terug te leggen bij het terugbrengen van de pop. Dit maakt het voor ons makkelijker om te controleren of er niets ontbreekt.